Zorg op maat

Persoonlijke aandacht, begeleiding op maat en professionaliteit

Ambulante begeleiding

Door de inzet van ambulante begeleiding ondersteunen en begeleiden wij jou in je eigen vertrouwde woonomgeving, waar je persoonlijke aandacht krijgt bij het vergroten van je zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Je woont in je eigen woonomgeving, waar je wordt ondersteund bij onder andere het vergroten van zelfvertrouwen, het bouwen en onderhouden van sociale contacten, het ontdekken en ontwikkelen van talenten en het coachen van zingeving.

Hiernaast wordt je ook ondersteund bij het organiseren van de financiën en het zoeken van een dagbesteding die bij jou past.

Begeleid wonen

Licht verstandelijke beperkten die wat meer begeleiding en ondersteuning nodig hebben, kunnen bij GuideNGrow leren om zelfstandig te wonen.

Je woont in kleine groepen waar je persoonlijk begeleid wordt bij het vergroten van de zelfredzaamheid en zelfstandigheid. We helpen jou onder andere bij het ontwikkelen van woonvaardigheden en het vinden van passende dagbesteding.

Ben je zelfstandig genoeg? Dan helpen wij jou naar een zelfstandige woning waar je verdere ambulante ondersteuning krijgt.

Begeleid zelfstandig wonen

Kun je zelfstandig wonen, maar heb je nog wat extra ondersteuning nodig?
Bij begeleid zelfstandig wonen, woon je zelfstandig in een woning van GuideNGrow, waar je persoonlijk en op maat begeleid wordt.

Dit kan een studio, appartement of een woning met gemeenschappelijke ruimtes zijn. Je hebt een vaste persoonlijke begeleider die regelmatig contact met jou heeft om je doelen te bespreken en die jou ambulante ondersteuning op maat biedt.

Waarom GuideNGrow

N

Persoonlijk aandacht

Door de compacte teams binnen onze organisatie krijgt de cliënt de juiste aandacht.

N

Begeleiding op maat

Iedere zorgvraag is anders. Daarom stemmen wij onze dienstverlening goed af per casus.

N

Jong team

Als jong team merken wij dat wij sneller contact en verbinding kunnen maken met de doelgroep.

N

Talenten

Wij geven onze cliënten de ruimte om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen.