Over ons

GuideNGrow

GuideNGrow is een zorgorganisatie met jonge en dynamische professionals die begeleiding vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) biedt aan jongvolwassenen vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking en problemen op meerdere leefgebieden.

GuideNGrow is een zorgorganisatie met jonge en dynamische professionals die begeleiding vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) biedt aan jongvolwassenen vanaf 18 jaar met een
licht verstandelijke beperking en problemen op meerdere leefgebieden.

Over ons

Wij willen dat jongvolwassenen met een verstandelijke beperking samen met onze professionals kunnen werken aan een betere en stabielere toekomst.

Door onze gezamenlijke jarenlange ervaring, weten we dat de meeste mensen met een verstandelijke beperking in schulden, verwaarlozing, drugsgebruik en/of verschillende vormen van criminaliteit terecht komen.

Wij geloven dat de talenten van de cliënt goed ontwikkeld kunnen worden in combinatie met individuele begeleiding. Door onze zorg geven wij de cliënt ruimte om zijn of haar talenten te ontdekken en ontwikkelen. Door daarnaast een steunpilaar te zijn voor de cliënt, zorgen wij voor een gevoel van veiligheid voor de cliënt.

Onze missie

Het doel van GuideNGrow is om deskundige zorg te leveren, die bijdraagt aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van de cliënt. Voor ons maakt het niet uit wat de etniciteit, achtergrond of de hulpvraag van de cliënt is. Met persoonlijke begeleiding zorgen wij dat de cliënt de regie over het leven (terug) krijgt.

Onze visie

Iedereen heeft recht op een volwaardige plek in de hedendaagse maatschappij. Wij streven naar een succesvol traject, waar de persoonlijke ontwikkeling van de cliënt centraal staat.

Het einddoel is om de cliënt te begeleiden naar zoveel mogelijk zelfstandigheid, waardoor de cliënt mede door onze hulp optimaal in de maatschappij kan functioneren.

Ambulante begeleiding

Door de inzet van ambulante begeleiding ondersteunen en begeleiden wij jou in je eigen vertrouwde woonomgeving. Hier krijg je persoonlijk aandacht voor het vergroten van zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Begeleid wonen

Licht verstandelijke beperkten die wat meer begeleiding en ondersteuning nodig hebben, kunnen bij GuideNGrow leren om zelfstandig te wonen. Je woont in kleine groepen waar je op maat begeleid wordt.

Begeleid zelfstandig wonen

Kun je zelfstandig wonen, maar heb je nog wat ondersteuning nodig? Je woont zelfstandig bij GuideNGrow waar je persoonlijk en op maat begeleid wordt.

Persoonlijke aandacht, begeleiding op maat en professionaliteit